Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Петък, 17 Юни 2016 09:06

Как да изберем спално бельо

Написана от 

Всеки от нас прекарва една голяма част от живота си държи в сън. Не е случайно, защото това толкова зависи от качеството на нашето здраве, настроение и дееспособност.

За да се осигури една спокойна и здравословна почивка е важно да се вземат под внимание всички детайли : леглото, възглавницата, и дори матрака спално бельо, за да се получи най-доброто възможно качество.

Днес ние говорим само за последния фактор, тъй като много хора просто не го отдават значение . Е в контакт Когато Тялото с избраните матраци, то е в състояние да влияе пряко на качеството на съня , което прави удобна и тиха и спокойна нощта.

Една част от въпросите, в т. ч .: "Как да изберем спално бельо на ниска цена и качество" темата на нашата днешна статия.

В действителност е необходимо да се вземат предвид множество критерии.

Изберете легла и висококачествени комплекти. Тук трябва да се обърне внимание на:

Опаковка и етикет - производителят, който произвежда един наистина добър продукт и цени репутацията си, отбелязва това върху опаковката.

Кърпа - живописта на плат има рядка структура и блясък. Трябва да се внимава в избора на тъкани, защото някои не издържат и до три изпирания.

Плат и плътност - това е един от най-важните критерии при избора на спално бельо. Високата плътност на материала го прави по-силен и по-добър продукт. Обикновено, плътността на тъканите (броят на нишки на една cm²) посочва на етикета само производител на много високо качество на спално бельо.

Шевове - ако се шие с конвенционален шев и има сурови ръбове - не си струва да вземе. Струва си да се обръща внимание на конеца, с който е зашито бельото. Такъв трябва да бъде достатъчно здрав и устойчив по цвят.

Миризма - добрите Модели легла трябва Да миришат Само на английски нов текстил, допълнителни миризми (боя, мухъл или химия) са доказателство за лошо качество. Ако спално бельо е с много силна миризма на боя , то много вероятно е не след дълго да го хвърлите .

В допълнение, тези елементи могат да предизвикат алергии и дори отравяне. Обърнете внимание на интензивността на цвета: тя не трябва да се различава много от вътрешната и предната страна. Погледнете и стойностите на етикета: Ако максимално допустимата температура пране е 60 ° С - това означава стабилен и устойчив.

Характеристики СА Важни Тези както ЗИС матраци, дизайн така и за бельото.

Допълнително