Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Понеделник, 20 Юни 2016 14:16

Жените и мъжете зад волана – кой какъв шофьор е

Написана от 

От последни проучвания става ясно, че жените шофьори са по-склонни да попаднат в инцидент на паркинг от мъжете, които сякаш "предпочитат" да свалят пешеходци.

Застрахователи са измислили как произшествието се различават по пол. Произшествия, настъпили по вина на мъже, средно, причиняват по-големи загуби от инциденти, причинени от жени.

За да разберете дали има специфичен "мъжки" или "женски" злополуки, Автомобилно застраховане проведе проучване на базата на повече от 400 хиляди души. Застрахователните претенции в последните 5 години показват, че именно жени могат да направят инцидент на паркинга, докато мъжете са по-добри да доведат до такъв в движение.

Оказа се, че жените са по-склонни от мъжете да са изправени пред паркираните коли.

"Но мъжете са по-склонни от жените да свалят пешеходци по тротоарите или да влязат в един инцидент, включващ няколко превозни средства".

В същото време, новите правила "равенство пред застрахователя" наскоро се присъединиха към ЕС в сила: компанията вече нямат право да определят неравни премии за мъжете и жените.

Повечето от това правило ще страдат младите жени и млади мъже, честотата на произшествията е сравнително по-висока при тях.

Произшествия, настъпили по вина на мъжете, средно могат да предизвикат по-големи загуби от инциденти, причинени от жени. Всичко това обяснява защо, преди жените са получавали по-ниски премии.

Прочетете още на тези адреси:

http://starakniga.com/

http://otgore.com/

http://segashno.com/

http://obrazovatelno.com/

Допълнително