Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Понеделник, 26 Септември 2016 17:22

Как да извлечете максимума от вашето устройство за съхранение

Написана от 

За да се запазят елементите, които се съхраняват в тяхното най-доброто състояние, планирайте и организирайте всички неща на време. Използвайте пространството ефективно и ефикасно със следните стратегии и съвети по почистване на апартаменти и с малко повече грижи, за да бъдат консервирани с течение на времето.

Пластмасови опаковки

Вземи си свитък голяма пластмасова обвивка, обикновено наричана стреч за опаковане. Такава ще предпазва картини, рамки и изкуство от повреди по време на движение и съхранение и ще запази мебели, като дивани и столове от надраскване. Използвайте го, за да защитите и чупливи предмети като украшения и кутии за бижута, преди опаковането им в по-големи кутии за съхранение. Това може да се използва, за да се обединят неща заедно, за да се поберат в тесни пространства, като сребърни прибори, кърпи, или офис консумативи.

Редовни посещения

Организирайте си време за редовни посещения за проверка на вашето пространство за съхранение. Това ще ви е особено важно ако не се случва само от време на време, а периодично. Проверете, за да се уверите, че всичко е чисто и в добро състояние. Не трябва да има никакви течове на вода, насекоми, паразити или други проблеми. Не забравяйте да спрете и да се запознаете с вашето пространство. Също прах, почистване, полиране ще доведе до промените на въздух и температура. Вижте още за почистване на дворове.

Кутии и етикети

Изберете кутии, които са около същия размер и форма, за да съхраняват вашите елементи. Това ще направи подреждането много по-лесно. След кодиране на етикетите ще е много по-лесно да се открие всяко нещо. Ако етикетират пет кутии като "спалня", без повече подробности, само за няколко месеца, че ще бъде много трудно да си припомни какво слагате вътре във всяка от тези кутии. Опитайте се да запазите елементи заедно, така че можете да използвате общи имена като "офис консумативи" или "коледни орнаменти." Това е всичко по организацията, така че можете да намерите елементи лесно в бъдеще.

Цвят и координати

Преди да осигурите кутии за етикетиране, организирайте това, което опаковате в категории, така че кутиите да бъдат означени с различен цвят. Един цвят може да представлява една стая, например, като трапезарията, ако се съхраняват предмети след преминаване от една голяма къща за една по-малка. Ако имате голямо семейство, цветовото кодиране ще е от голяма полза. В противен случай използвайте етикети като "книги", "детски дрехи", или "Детство играчки", ако имате няколко кутии на определен вид продукт. Всеки специален етикет или стая ще има определен цвят. По този начин, когато се движат вашите елементи за съхранение в нов дом или просто се опитвате да пазите нещата организирани, може да се каже по-бързо това, което трябва да съхранява всяка кутия.

Инвестирайте в заключване

В близък план заключването е чудесен начин за съхранение.

Редовните катинари са на разположение по всяко време и във всеки магазин. С тях може да предотвратите влизане с взлом във вашето пространство за съхранение. Защитете елементите с ключалки, а за всичко ненужно потърсете фирма за изхвърляне на мебели.

Допълнително