Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Понеделник, 17 Април 2017 12:39

Старите мебели – топ решения къде да извозвате

Написана от

Знаете ли, че старите мебели могат да бъдат върнати към нов живот, нови приложения или просто да бъдат изхвърлени, за да са полезни на друг?

Много хора са запознати със ситуацията, когато ремонтите в апартамента стават ежедневие. Те знаят, че мебелите могат да се декорират с плат, тапети, салфетки, тъкани. Достатъчно е да използвате въображение и да създадете интересни неща.

Ако една мебел ви се струва остаряла, не бързайте да се отървете от нея. С малко украса, всяка от старите мебели ще се промени до неузнаваемост.

За целта използвайте различни техники и материали. Можете да изберете от стилове, които не само ще променят интериора, но и атмосферата в дома ви.

Ако пък сте решили трайно да се отървете от някои от тях потърсете DEPO.BG.

За декупажът на мебели може да използвате салфетки, лепило, ножици. Ако искате да създадете ефект "антични", нанесете такива апликация.

Може да направите и украса с тапети. За целта, след като ремонтът е приключил използвайте останалите тапети по износените мебелите и всички строителни материали.

За да се отървете от миналото, трябва да използвате акрилна боя или замазка и да направите предварително третиране на повърхността на старата мебел с шкурка. Научете за фирма по почистване на силно замърсени места: http://evro5.com/pochistvane-sled-smurt.

Освен това, пукнатини, драскотини, подутини, използват същите средства. По своя преценка, можете да поставите върху повърхността на обекта отделни елементи. Това може да е състав от няколко фигури или елементи от тях, ако искате да се реализират творчески подход използването на тази техника.

С развитието на пазара на строителни материали се предлагат нови възможности в областта на ръчно изработените.

Днес, в допълнение към конвенционалната тапети могат да се използват и такива за рисуване.

Предимствата на този вид материал е както следва:

Можете да ги покриете с оцветител на всеки цвят (или повече цвята). Обикновено, те използват боя на водна основа;

Този вид строителен материал може да бъде гладка или текстурирана повърхност. При използване на тапет преди боядисване имате възможност за избор на някоя от фактурите, което да съответства на дизайна на интериора на обект или дизайн в дома като цяло;

Ако ви омръзне избрания цвят (или повече цвята), по всяко време, може просто да нанесете на ново боя. Не е нужно да ги актуализирате всички. От тук може да разберете за вододобив от подпочвени води: http://evrosonda.com/sonda-za-voda-podpochveni-vodi.

Като цяло, подобна технологията на залепване използва специално лепило.

Друг важен момент, на който трябва да се обърне внимание е когато де мебелите не позволяват директно нанасяне на материали върху текстилът. Тогава се възстановява само повърхността, а останалата част се възстановява с друг вид текстил.

Допълнително