Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Сряда, 10 Май 2017 16:19

8 съвета за избор на дизайнерски столове за тераси

Написана от 

Големите дизайнерски столове за вътрешен двор придават комфорт и функционалност на вашите външни пространства. С просторната маса и лесните за ползване, удобни столове, основният тухлен вътрешен двор се превръща в сензорно богата дестинация за хранене. Разположете уютна веранда с ракитален диван и класически люлеещ се люлеещ се стол, снабден с достатъчно възглавници, а верандата бързо ще се превърне в втора фамилна стая през топлите месеци.

Не пренебрегвайте възможностите за живот на открито на балкони и джобни градини. Когато се допълват с подходящите дизайнерски столове за вътрешен двор, тези дребни градински убежища ще ви подмамят извън времето и отново. Разгледайте следните съвети за избор на най-добрите дизайнерски столове за вътрешен двор за вашето пространство. Внимателното планиране ще гарантира, че вашето външно пространство за живеене ще ви покани за години напред.

1. Направете списък Започнете, като си помислите как искате да функционира външното ви пространство. Искате ли тя да служи като кът за хранене през топлите летни нощи? Бихте ли искали да бъдете домакин на следващата вечеря или рождения ден на вашата дъщеря в космоса? Има ли спокоен читателски кът повече от това, което търсите във вашата стая на открито? Направете списък с много неща, които бихте искали да направите в пространството и го използвайте като ръководство за определяне на вида дизайнерски столове, който е необходим. Ако основната функция на Вашия 12x16-футов вътрешен двор е домакин на случайни вечерни коктейли, няма нужда от маса за хранене. Избирате достатъчно удобни места за сядане, няколко странични маси и огнище.

2. Вземете седалка

Заемете място, преди да купите. Удобните дизайнерски столове за вътрешен двор, също като интериорните дизайнерски столове, ще бъдат използвани редовно, за разлика от ненужните дизайнерски столове за вътрешен двор, които могат да имат добър външен вид, но не толкова добър комфорт.

3. Отидете за лесна грижа Резервирайте по-голямата част от часовете си от градината, за да се наслаждавате на вашето пространство, а не да поддържате дизайнерски столове, когато купувате дизайнерски столове за вътрешен двор с лесна грижа. Повечето метални, тикови, кедърни и ракични парчета за всякакви метеорологични условия са неразрешени от каквото и да е естество. дизайнерски столовете, изработени от тези прости материали, ще изглеждат прекрасно от години.

4. Помислете за съхранение Добавете години към живота на вашия дизайнерски столове за вътрешен двор, като го съхранявате на защитено място, като гараж или сутерен по време на извън сезона. Дори и най-трудните дизайнерски столове, като тиковите столове или ковано желязо, ще продължат по-дълго, ако се поставят на склад, когато не се използват. Ако пространството ви за съхранение е ограничено, потърсете дизайнерски столове за вътрешен двор, които се сгъват или лесно се разглобяват за компактно съхранение.

5. Цвят интелигентен Когато купувате дизайнерски столове за вътрешен двор, не се ограничавате до естествените тонове на дървесината; Черно, бяло и бежово от ракита; Или метални части. Цветни покрития изобилстват в света на външните дизайнерски столове. За стилна дълголетие, резервирайте дръзки цветни пръски за възглавници и акцентни парчета.

6. Инвестирайте в качеството Старата поговорка "получавате това, за което плащате" е вярно за дизайнерски столовете в двора. Пластмасовите столове за смола или страничните маси изглеждат страхотно на рафта и ще запазят добрата си външност за една или две години на слънце, но във времето те ще станат крехки и ще загубят жизнените си оцветители. Същото важи и за някои изделия от дърво и ракита. Магазин внимателно, проверявайте потребителските си доклади и отзиви, преди да направите голяма покупка.

7. Погледни под краката дизайнерски столове за вътрешни тераси, като ги поставите на килим за всички времена. Текстилните подобрения през последните години донесоха на пазара много бързо изсъхващи килими на открито. Мека под крака и богата на текстура, външен килим ще придаде удобство на закрито на великото открито.

8. Търсене на двойно предназначение парчета Потърсете трудолюбиви дизайнерски столове. Един осман, който се удвоява като допълнителна седалка за следващото ви закачане в задния двор, и обикновена пейка, която ще бъде самостоятелна или уютна до масата за хранене alfresco, е от съществено значение за често използваните външни пространства.

Допълнително