Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Събота, 16 Декември 2017 13:04

Изхвърляне на легла с дюшеци и пружини - колко често да организирате

Написана от

В повечето домове вече не може да се намерят легла с пружини и дюшеци. Почти никъде вече тези легла не се ползват. Причините за това са най-различни. Една от тях е от гледна точка на това, че с времето тези пружини започват да ръждясват да се късат и леглото става като лодка.

Трудно се спи на подобно легло да не говорим, че е много неудобно. Спейки на подобно легло сутрин се събуждаме с болки в гърба и вместо да сме отпочинали се чувстваме сякаш цяла нощ сме носили камъни. Но за подобни изживявания могат да говорят хората от старото поколение.

По-младите хора дори не са виждали подобни легла. И може би това е за добро въпреки, че като деца доста сме се забавлявали скачайки по леглата с пружини. Някъде по селата може би ги има още. А, ако на вас ви се намират подобни легла и вече не можете да намерите пружини да замените старите или просто вече не ви се занимава с ремонтите им е крайно време да се освободите от тях.  Изхвърляне на легла с дюшеци и пружинивече не е така просто.

Преди време бяхме чести свидетели на контейнери, от който стърчат дюшеци и изгнили пружини. Но сега вече това е строго забранено и за изхвърляне на легла с дюшеци и пружини трябва или да потърсим услугите на фирмите занимаващи се с подобен вид дейност или да направим организацията сами. Трябва да се знае обаче, че изхвърляне на легла с дюшеци и пружини може да става само на определени за целта сметища.

Тези сметища са строго регламентирани и трябва да разберете къде точно са те. Информация за местонахождението им можете да намерите в общините към вашето населено място или просто да попитате някой ваш познат, които скоро се е занимавал с изхвърляне на легла с дюшеци и пружини. Но най-лесния вариант е да потърсите фирми за извозване на стари мебели  и да се доверите на услугите и цените им: http://hamalski.com/tseni-za-izhvarlyane-i-izvozvane. Практично, бързо и лесно.

Допълнително