Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Петък, 10 Юли 2015 14:21

За автомобила и други демони Избрана

Написана от 

Шофьорите стават доста мнителни, когато се споменават различните автомобилни аксесоари и продукти. Повечето от тях си имат собствено мнение, което се е превърнало в закон, към който се придържат, без значение от съвременните тенденции в автомобилостроенето и съответното оборудване. Те са, по-склонни да се доверят на своя нюх и откривателски талант, отколкото да послушат съветите, с които рекламите ни затрупват всеки ден.

В този смисъл, оборудването за автомобили е занимание самотно, в което главни действащи лица са самите шофьори, които правят, дори и невъзможното, за да екипират автомобила си с най-добрите, според тях, автоаксесоари и елементи. Независимо, дали избират мултицети, автокозметика или други, доста по-маловажни устройства за автомобила си, водачите на леки коли са готови да спорят с всеки, дори и специалисти по съответната тематика, за ползите и вредите от определен продукт.

Мнителността на шофьорите може да се обясни, както с голямата привързаност към машините им, така и суеверията, предавани от по-опитните водачи на по-младите, за качествата или недостатъците на марки и модели аксесоари. Шофьорите не се разделят прекалено лесно със своите любими автомобилни атрибути. Това е резултат, най-вече на фатализма, който е характерен за повечето автомобилисти. Дори и един човек да е здраво стъпил на земята, притежаващ определени знания и твърди убеждения, когато става въпрос за неговата лека кола, той се превръща в суетен и придирчив. Може спокойно да се каже, че с купуването на автомобил, „непорасналите деца” – мъжете запазват нещо, което е по-характерно за младежите. Неслучайно, по-голямата част от шофьорите имат славата на „лоши момчета”, която е доста привлекателна за нежната половина на човечеството.

Така, няма значение, дали използвате ветробрани за ALFA ROMEO или други марки автомобили, усещането за скоростта и отхвърлянето на всякакви норми е най-доброто лекарство за тези, които са изгубени в големия град. Страстта към автомобилите е като любовта – тя не се губи, а се запазва за цял живот.

Допълнително