Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Понеделник, 03 Август 2015 15:54

Определяне на приоритетите

Написана от 

Когато избират автомобил, хората са привлечени, предимно от неговите външни белези и характеристики. Голяма част от подобен избор е продиктуван от свърхценностни нагласи у потребителите. Това се отнася и до купуването на други продукти, било битова техника или мебели. Автомобилите са стока, но, същевременно и едни от малкото продукти, при които имате известна възвръщаемост на средствата, които сте вложили в тях.

Шофирането, освен удоволствие и необходимост, е и доста добър начин да си осигурите известна независимост – финансова или чисто физическа. Автомобилите са доста голямо удобство за съвременния човек, но отношението към тях и грижите, които се полагат за тяхното функционално състояние, определят собствениците им, като добросъвестни или нехайни.

За младите шофьори, автомобилите имат съвсем друго значение, което е продиктувано от актуалните артефакти на съвременното поп-изкуство – филми, музика и книги. Скоростта и желанието за изпитване на крайностите, било прекрачването на определени правила или усещания, са функция на по-младите и неопитни автомобилисти. Не трябва да се забравя, обаче, значението на младостта, при оформянето на страстта и увлечението към машините.

Годините взимат своя дан, но, това не се отнася в пълна степен за манията, наречена автомобилизъм. По-опитните и обиграни шофьори започват да инвестират повече средства в поддръжката на своите превозни средства, осмисляйки тяхното значение в живота и бита им. В тази дейност, особена помощ оказват различните магазини за автомобилни аксесоари, които предлагат широка гама от продукти, които са насочени към голям спектър от клиенти, без значение, дали притежават автомобил или не. Различните елементи и части, продавани в подобни магазини, могат да намерят голямо приложение, дори и в дома на купувачите. Шофьорите знаят много добре, кои продукти са стойностни и ефективни, защото автомобилистите, за разлика от други купувачи, са особено чувствителни, по отношение на продуктите, които желаят. Защото знаят, че различните аксесоари, като антифони, спортни седалки и други пособия, са прекалено важни, за да бъде подценявано тяхното значение.

Допълнително