Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Понеделник, 12 Октомври 2015 13:06

Луксът в къща на две колела

Написана от 

За независимите предприемачи, без значение къде работят и какъв потенциал имат за своите жилища, те винаги са на път и имат възможност да съчетават своята жилищна площ с красиви пейзажи. Всичко е възможно с лукса на една къща на колела.

Всички съоръжения са на разположение в подобно предложение за интелигентен подвижен дом. Ток, изолация, място за компостиране, тоалетна. Става дума за добре оборудвана баня, удобна спалня, поръчкови мебели и прилежащ гараж за съхранение, както за автомобила, така и за цяла каравана.

Предимствата на подобно предложение за подвижен дом са в това, че за разлика от жилището или къщата, които стоят на едно място, тук разходите ще са от съвсем друго естество. Докато притежателите на етажна собственост или къща мислят за саниране на сграда, тук ремонтите се въртя главно около поддръжка изправността на МПС-то и неговата документация за път.

Практични и умерени процедури

С каравана за дом за живеене, предприемчивите двойка мислят много практично. Можете да се кажете, че имат "контрол на пътуване". Така, дори при едно готвене се постига най-малко загуба на слънчевата енергия. Таванът над кухнята е оборудван с тънка пластина от неръждаема стомана. Това го прави лесен за почистване и предпазва от образуване на влага. Място за съхранение е достатъчно. Повдигащото се и прибиращо в стените леглото също е част от обзавеждането и прикрива пространство за съхранение на седалката.

Енергия

Подобни подвижни жилища са и някои нови автобуси за училище, които работят с дизелов двигател. При тях електроенергията се доставя от слънчеви панели, които зареждат батериите ходовата част на автобуса. Чрез две различни системи се изпълняват и двете светлини на устройствата се захранват хладилник, печка и други прилежащи уреди. Подобно на домът, с неподвижно местоположение, тук при каравани и автобуси, оборудвани за път, също трябва да се помисли и за окачени тавани за хол.

Допълнително