Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Четвъртък, 12 Ноември 2015 11:43

Как да организирате детски рожден ден с личния автомобил

Написана от 

Детските рождени дни с балони, торта, свещи, декорации са така весели и приятни, но всичко вас чака. Как да организирате всичко около детското парти, при това без излишни разходи. Ако детето ви за първи път ще прави купон за рождения си ден и всичко това ви сте струва доста сложно, направете план. Ето, как може да изглежда примерния такъв:

На първо място организирате превоза на храни, декори и украса с личния си автомобил. Не е нужно за всичко да поръчвате доставка до дома, особено ако тя не е безплатна.

Разберете, колко ще струва организацията, направена изцяло от страна на детски клубове.

Ако детето ви иска да покани поне 20 гости – имайте предвид, че децата днес живеят с модерната политика на числата и една известна мегаломания се подхранва и от социалните медии. Такива често ни показват зад екрана колко хубаво е да имаш много приятели и да правиш грандиозни събирания. Това е популярната страна, която не само децата ни, но и ние самите виждаме в екрана на телевизора или в монитора на компютъра. С много гости децата целят да покажат, че имат стойност пред останалите и освен, че могат да покаят целия клас, те няма да имат врагове.

Ето, защо специалистите съветват, че най-добре е броят на поканените да зависи от размера на апартамента и от бюджета, който е предвиден за тържеството. Поставете условие, детето ви да избере кого да покани. Аргументирайте се пред него с цената на продуктите, с опасността от шума, а който съседите могат да възразят, ако има по-голяма група и т.н. Не подценявайте желанията на детето си. То има нужда да се опре на логични обяснения и разумни доводи. Това, че не може да превозите с автомобила голям брой до мястото на тържеството за детски рожден ден софия и обратно към домовете им също може да служи за повод за отказ и намаляване на бройката поканени. Дръжте детето си наясно за всичко и на сигурна позиция, която да му гарантира авторитет пред другарчетата.

Ако децата са по-малки, не заравяйте да наемете и хора за почасово гледане на деца.

Допълнително