Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
Неделя, 20 Март 2016 12:03

От какво се нуждае твоят лаптоп по време на път

Написана от 

Ако вече имате един добър модел лаптоп, навярно ще искате подобаващи аксесоари към него. Такива ще са от полза по време на път, командировка или обичайна екскурзия.

Предлагаме ви списък с топ 5аксесоара за лаптопи, които не само ще са модерни, но и изключително полезни. Те ще предпазят вашето устройство от поправка и евентуален ремонт:

Охлаждаща поставка - охладителната стойката е полезна, както за потребителя на лаптопа, така и е добра инвестиция за покачване производителността на устройството. Тя ще направи средата на работа комфортна и ще съхрани живота на вашия лаптопа.

USB – към него ще включите мишка, клавиатурата или флашка. Представете си, че не се налага да се търсите източник на светлина, когато пътувате и работите. С USB устройството и батерия за лаптоп от админ бг ще имате всичко под ръка.

Говорители - лаптопите не идват с високоговорители, закупуването на отделен набор е една разумна инвестиция, с която може да се наслаждавате на музика, докато работите.

Ергономичната клавиатура – двата най-важни компоненти на лаптопа са клавиатурата и мишката. Когато сте седнали зад бюро и работите в продължение на часове, ще разберете каква е благословията от една ергономична клавиатура за китката ви.

Screen кърпички - при разглеждане на използването на лаптоп от гледна точка на здравето, използването на защитния кърпички има смисъл. Използването им убива микробите останали от пръстови отпечатъци.

Ремонт на лаптопи може да ви е от полза за всичко останало.

Допълнително