Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дамски Зимни Якета
ekaterina

ekaterina

В повечето домове вече не може да се намерят легла с пружини и дюшеци. Почти никъде вече тези легла не се ползват. Причините за това са най-различни. Една от тях е от гледна точка на това, че с времето тези пружини започват да ръждясват да се късат и леглото става като лодка.

Събота, 04 Ноември 2017 16:40

Направете си сами SEO

SEO (оптимизация за търсачки)  бързо се разраства на пазара за онлайн рекламиране, генериращо трафик и популяризиране на марката. Тъй като компаниите растат и се развиват на World Wide Web, това се случва и със SEO техниките и практиките. Много от оригиналните "печеливши формули", установени преди няколко години, вече са остарели и в резултат не толкова ефективни, колкото преди.

Замисляли ли сте се колко много замърсители има у дома ви. Редовната хигиена и почистването са само част от безкрайният омагьосан кръг в ежедневието на всяка домакиня. Ако търсите начини да балансирате между купищата рутинни и извънредни неща, то предлагаме ви тези лесни трикове за почистване и здраве в домашната среда:

Знаете ли, че старите мебели могат да бъдат върнати към нов живот, нови приложения или просто да бъдат изхвърлени, за да са полезни на друг?

Вторник, 04 Април 2017 10:45

4 идеи за комфорта в дома

Всеки от нас търси удобни, практични и прагматични решения, а когато става дума за комфорта на дома, то те трябва да са съпроводени и от конкретни тактики.

Задавали ли сте си някога въпроса, защо малките момченца обичат автомобилите и защо в света на възрастните обичат коли развиващи голяма скорост, да са зад волана, да шофират тежкотоварни камионни или скъпи и бързи автомобили?

За да се запазят елементите, които се съхраняват в тяхното най-доброто състояние, планирайте и организирайте всички неща на време. Използвайте пространството ефективно и ефикасно със следните стратегии и съвети по почистване на апартаменти и с малко повече грижи, за да бъдат консервирани с течение на времето.

Всеки човек е различен, има свой навици и предпочитания. Рядко на днешно време се случва да стигнем до дома на някой, за да видим как го е уредил и все пак от обзавеждането му, можем да научим много за този човек.

Вижте за изхвърляне на мебели в случай, че планувате ремонт или смяна на жилище.

Може да отречете, но местенето от дома си е тема, която може да събуди дори страх.

Това е така, защото, когато човек мисли за преместване на всички мебели се извиква създаване на образи срещу стрес, хаос и липса на време. Въпреки това, тя не трябва да гледате по този начин. Има предизвикателства, които не можете да ги избегне напълно, но можете да ги преодолее и да достигне до другата страна. Тук има три предизвикателства, които може да очаквате и пред които да се изправите, когато местите къща и тя също така ви казва как да получите онова, което желаете.

Не позволявайте това да бъде хаотичен кошмар за вас. Вашата къща може да бъде удоволствие. Започнете с изхвърляне на мебели.

Предизвикателство номер 1 може да е свързано с намиране на почтена компания.

Ако един хора планират да си изкарат отпуската почивайки, то други планират ремонти. Всеки сам решава. Няма спор, че първият вариант е най-удачен, но и втория се налага да го прилагаме от време на време. Едни по-често, други не толкова. Закупили сме ново за нас жилище. Предстои да се ремонтира част от него, а именно едно от най-скъпо струващите помещения - банята. Оказва се, че бойлерът е вече стар и неизползваем почти. Овен това цялото помещение е остаряло и неприветливо. Основното и първото нещо, с което трябва да се заемем, е подмяната на ВиК системите. Освен ако тя не е подменяна скоро. В противен случай е добре да се подмени, защото старите тръби може да са запушват често, а и водата да се застоява в тях и да мирише. Действително не е приятно да ти дойдат майстори ди да ти сринат половината стена, за да сменят тръбите, но е желателно да се направи. Възможно е да уговориш с майсторите и те да си почистят, но едва ли ще се съгласят. Ако ли не можете да го свършите сами или да се доверите на услугите на  фирмите за транспорт, товарни превози. В тези фирми разполагат с достатъчно персонал хора, които ще ви свършат бързо работа. Координатите на тези фирми може да се намерят във фирмените каталози или в интернет. Интернет предлага огромни възможности. Другият вариант е да потърсите сайта на HAMALSKI.COM. Сменени са тръбите, отпадъците от изкъртените стени също са почистени и изхвърлени. Сега остава да решим какво ще правим със стария бойлер, тоалетна чиния и мивка. Естествено за бойлера може да потърсите хамалски услугида помогнат с изнасянето или просто да повикате приятел за това.  Има в последно време доста фирми, който се занимават с почистване на тавани и мазетаи изземат стари мебели и уреди и то безплатно. Хем ще се освободите от ненужните неща, хем това няма да ви струва нищо. Що се отнася до другите части като тоалетна чиния и мивка и тях също не е редно да изхвърлите до или в контейнера. Ако успеете да ги отстраните, без да се счупят можете да ги ползвате на вилата например. Друг вариант е да ги дадете на някой нуждаещ се. Повярвайте винаги може да се намери такъв човек. Удачен вариант въпреки, че не е много редно да се прави е да ги оставите до контейнера за битови отпадъци. По този начин няма да се наложи да търсите човек, които да ги вземе. Те ще си ги намерят сами. Често сме били свидетели на каруци натоварени с подобен род мебели, електроуреди, тоалетни чинии и мивки. Тези вещи за нас може да са ненужни и да не струват нищо, но за някого може да са цяло богатство. Така, че помислете преди, да изхвърлите нещо на боклука.

Страница 1 от 4

Допълнително